Astroloji dünyasında bazı burçlar çevrelerinde olan bitene karşı geliştirdikleri sezgileriyle öne çıkar. Önsezi yeteneği gelişmiş olan bu burçlar için “üçüncü gözleri açık” da denebilir. Bu özelliğiyle özellikle 5 burç ön plana çıkıyor. Peki, önsezi yeteneği gelişmiş 5 burç hangileri? İşte yanıtı…

1.      AKREP BURCU (23 Ekim-21 Kasım)

Akrep-4

En gizemli ve derin burçlardan olan akrep burçları yaşananların, yüzeyde görünen olayların derinliklerine inmeye çalışırlar. Sezgileri son derce güçlü olan akrepler, insanların niyetlerini sezgisel olarak algılayıp, doğru analizlerle geleceği öngörebilirler.

2.      BALIK BURCU (19 Şubat-20 Mart)

Balık-4

Balık burcu, duygusallığı ve hassasiyetiyle tanınır. Ancak duygusal zekâsı derin olan balıklar, güçlü sezgileriyle de ön plana çıkar. Çoğu balık burcu sezgilerine dayanarak hareket ettiği için her türlü hareketi analiz ederler. Balık burcunun adeta üçüncü gözünün açık olduğu söylenebilir.

3.      YENGEÇ BURCU (23 Haziran-22Temmuz)

Yengeç-2Ailesine ve yakın çevresine derin bir bağlılık duyan su grubu burcu yengeç, duygusallığıyla bilinir. Sevdiklerinin ne hissettiği ve neye ihtiyaç duyduğunu anlamakta ustadırlar. İçgüdülerine güvenen yengeçlerin sezgileri çoğunlukla doğru çıkar.

4.      BAŞAK BURCU (23 Ağustos-22Eylül)

Başak-6

Başak burcu detaycılığı ve analitik yapısıyla bilinir. Analitik zihinleri ile sezgilerini birlikte kullanarak gözlem yapan başaklar, sorunlar karşısında hızlı çözümler üretir. Her zaman mantıklarıyla destekledikleri sezgileri, kimi zaman gece uykularının kaçma sebepleri olabilir.

5.      KOVA BURCU (20 Ocak-18 Şubat)

Kova-2

Sıra dışı düşünceleri ve ileri görüşlülükleri ile tanınan kova burçlarının “üçüncü gözleri” açıktır. Sadece bugünü değil, gelecekte neler olabileceğini de hisseden kovalar, sezgileriyle rasyonel yapılarını bir arada kullanır.

Kaynak: haber merkezi