Galatasaray’ın eski yıldızların Wesley Sneijder, UEFA Avrupa Ligi kapsamında oynanan Ajax-Besiktaş maçını Ziggo Sport’da yorumladı.

"AJAX 10 KAT İYİ OYNADI"

Sneijder, Ajax’ın kendisini olumlu anlamda şaşırttığını söyleyerek toplu ve topsuz oyunda güçlü bir Ajax gördüğünü belirtti. Hollandalı futbolcunun ardından, aynı yayında konuşan yorumcu Ronald de Boer maç hakkında “Beşiktaş'ın daha iyi bir takım olmasını bekliyorsunuz ama Ajax 10 kat daha iyi oynadı” sözlerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ KAĞITTAN EV GİBİ ÇÖKTÜ”

Beşiktaş'ın ikinci yarıda kağıttan bir ev gibi çöktüğünü belirten Sneijder, 4-0 galip gelen Ajax'ın geniş alanlar bulduğunu ifade etti. "Maç 6-0, 7-0 bitebilirdi" diyen Sneijder, Fitz-Jim için "Harika oynadı. Bu gece yaptığı her şey muhteşemdi. Benim için gerçekten maçın adamıydı" dedi.

“KENDİNDEN UTANMALI”

Son olarak Arthur Masuaku'nun performansına değinen Wesley Sneijder, Masuaku'nun maç boyunca kötü bir görüntü verdiğini ifade etti. Massuaku’nun maç performansı hakkında "Kendinden utanmalı. Sanırım yarın Giovanni van Bronckhorst tarafından uyarılacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: haber merkezi