Ekim ayı itibarıyla emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için yine ek ödemeler gündeme geldi. Emekliler her ay SGK tarafından belirlenen takvim doğrultusunda emekli maaşlarını alıyor. Ama aynı zamanda emekliler için bankalardan da ek ödeme fırsatları sunuluyor. Peki Ekim ayında emekli maaşı ödeme günleri ne zaman? Ekim ayı emekli promosyon ücretleri ne kadar oldu? İşte emekliyi bekleyen çifte ödemelere ilişkin detaylar… 

Para E-2

EKİM AYI MAAŞ ÖDEME GÜNLERİ 

Ekim ayının başlaması ile birlikte emekli maaşı ödeme günleri yeniden gündemde. SSK bağ-kur ve 4C emeklileri Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen takvim doğrultusunda maaş alıyor. Ekim ayının ilk ödemesi Emekli sandığı emeklileri için oldu. Emekli sandığı emeklileri, 1 Ekim’de maaşlarını almaya başladı ve ödemeler 5 Ekim’e kadar devam edecek.SSK ve bağ-kur emeklisi için de ekim ayı maaş ödeme günleri belirlendi. Ekim ayında SSK emeklileri 17 Ekim 25 Ekim tarihleri arasında emekli maaşlarını alacak. Bağ-kur emeklileri de emekli tahsis numarası sonuna göre 26 28 Ekim tarihleri arasında maaş ödemelerini alacak.

Para D-1

İŞTE YENİ FIRSATLAR 

Elbette Ekim ayında emeklinin yüzünü güldürecek ek ödemeler bankaların geliyor. Özel bankalarda ve kamu bankalarında Ekim ayında son derece cazip promosyon imkanları emeklileri bekliyor. Birçok banka 3 yıllığına maaşlarını Taşıyan emeklilere 15.000 TL’ye Varan promosyon ödemesi yapıyor. Güncel emekli promosyon ücretlerini öğrenmek için bankaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Ardından da en yüksek promosyon veren bankayı seçerek ekim ayında başvurunuzu yapabilirsiniz.

Para A-2

EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ ARTACAK MI?

Peki Ekim’de emekli promosyon ücretleri artacak mı? Emekli promosyon kampanyalarına Zam konusunda şu an bir açıklama yapılmadı. Ekim ayında promosyon artışı beklenmiyor ancak ocak ayından itibaren emekli maaşlarına yapılacak zamla birlikte promosyon ücretlerinde de güncelleme olacağı tahmin ediliyor.