Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere, katıldığı bir yayında adadaki yaşantıya dair önemli açıklamalarda bulundu. Hayranları tarafından merakla beklenen ada dönüşü açıklamaları, yarışmanın takipçileri tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor. Nagihan'ın şap yanıtı ve Turabi hakkındaki sözleri ise özellikle dikkat çekti.

Nagihan1

Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan Nagihan Karadere açıklamalarıyla dikkat çekti. Survivor yarışmasına dair sözleriyle dikkat çeken Nagihan, yarışmadaki şap iddialarına da yanıt verdi.

Nagihan Karadere1

Pınar Kerimoğlu ile Survivor All Star hakkındaki tüm soru işaretlerini gideren Nagihan, ayrıca önemli bir iddiaya da yanıt verdi.

Survivor Turabi Dominikte Mi Unl

Survivor'daki yarışmacılara "şap" verildiği iddiasını yanıtlayan Nagihan, verdiği cevapla epey şaşırttı.

Nagihan Karadere

ŞAP İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRDİ

Karadere, "Yarışmada şap vermeleri için yemek vermeleri gerek. Erkeğe erkek gibi bakamıyorsun. Bardağa bakmakla erkeğe bakmak aynı oluyor" dedi.

Nagihan Karadere Pınar Youtube

Nagihan Karadere Hakan Hatipoğlu'na dair konuşurken de ilginç iddialarda bulundu. Turabi'ye dair konuşan Survivor yarışmacısı "Turabi ile iyi bir arkadaştım takım arkadaşımdı, Turabi'ye çok fazla laf sokuyorlardı. Tamam Turabi de rahat durmuyor olabilirdi yani herkese böyle bal kabağı yapıp ateş etmiş herkes de ona intikam almak istiyor olabilir" dedi.
 

97954396 57948 Survivor Turabi N

"TURABİ GİTMEK İSTİYORDU..."

Survivor'ın dikkat çeken isimlerinden Nagihan Karadere, Pınar Kerimoğlu'na şu açıklamalarda bulundu: “Turabi’ye karşı özellikle erkeklerden kaynaklanan bir mobbing olduğunu fark ettim. Hakan’la Turabi arasında yaşanan bir tartışmada, Hakan’ın ağzından kötü sözler çıktı. Bu durumu duydum ama hemen müdahale etmedim. Ortalık yatıştıktan sonra Turabi’ye, dikkatli olması gerektiğini söyledim. Ancak bu konuşmayı başkalarına da anlattım ve biri durumu Turabi’ye iletti. Turabi, Hakan’ın ona kötü sözler söylediğini öğrenince aralarındaki tartışma büyüdü ve ertesi gün Hakan bana düşman oldu” dedi.

O dönem Turabi'nin gitmek istediğini de söyleyen Nagihan takım arkadaşını korumak istediğini de söyledi.