Magazin

Taraftarlar çok kızacak. Wanda Nara'nın ses kayıtları sızdırıldı:"Icardi'nin her şeyini alacağım"

Son dönemlerde inişli çıkışlı ilşikileriyle gündeme gelen Mauro Icardi ve Wanda Nara cephesinde sular durulmuyor. Arjantin basınında sızdırılan haberlerde Nara'nın "Icardi'nin her şeyini alacağım" dediği iddia edildi.

Abone Ol

Galatasaray'ın başarılı golcüsü Icardi'nin eski eşi Wanda Nara ile ilişkisi gündemden düşmüyor. Kısa süre önce ayrıldıkları öğrenilen çift için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz haftalarda Arjantin'de olan Icardi'nin, Wanda Nara ile aynı evde kaldığı ifade edildi.

"HALA BOŞANMADILAR"

Arjantin basınına konuşan Nara'nın avukatı, "Ayrıldılar ama boşanmadılar. Mauro Arjantin'e kızlarını görmeye geldi. Tabii aynı evde kaldı, ama ayrı odadaydılar. Birlikte akşam yemeğine gitmeleri normal, aralarında ilişkileriyle ilgili teknik bir uzlaşma yok. Ömür boyu aile olacaklar" dedi.

"ICARDİ'NİN HER ŞEYİ ALACAĞIM"

Today adlı sitenin haberine göre; Wanda Nara'ya ait olan ses kayıtları sızdırıldı. İddia edilen ses kaydında Wanda Nara, "Carmen, Mauro'dan boşandığım için Arjantin'e geldim. Şu anda boşanmayı organize ediyorum. Biraz burada kalacağım. İhtiyacım olan her şeyi alacağım, çünkü artık buna dayanamıyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi.