TÜBİTAK'ın 2024 personel alımına ilişkin detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. Gemi adamı pozisyonları için başvurular 12 Ağustos'a kadar kabul edilecekken, diğer pozisyonlar için başvurular 27 Ağustos'a kadar yapılabilecek. AR-GE proje teknisyeni pozisyonu için adayların en az iki yıllık önlisans eğitimi veren bölümlerden mezun olmaları gerekmekte. TÜBİTAK'ın resmi internet sitesinden başvuru şartları ve detaylarına ulaşabilirsiniz. Başvuruların değerlendirilme süreci ve diğer ayrıntılar hakkında daha fazla bilgiye resmi ilanlardan erişilebilecek. İşte 2024 TÜBİTAK 38 personel alımı başvuru tarihleri ve kadro dağılımı…

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI: KADRO VE BRANŞLAR

TÜBİTAK, Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 2024 yılı için çeşitli pozisyonlarda toplam 38 personel alımı yapacak. İstihdam edilecek kadrolar arasında deniz ulaştırma ve işletme teknikeri-vardiya zabiti, kamarot, gemi yağcısı, araştırmacı ve AR-GE proje teknisyeni yer alıyor. Alınacak personel, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ve Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) bünyesinde görev alacak.

TÜBİTAK PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU TARİHLERİ NELER?

Gemi adamı pozisyonları için başvurular 12 Ağustos'a kadar yapılabilecekken, diğer pozisyonlar için başvurular 27 Ağustos'ta sona erecek. Adayların belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE YERİ

Başvurular, TÜBİTAK'ın kariyer portalı üzerinden yapılacak. Başvuruların online olarak yapılabilmesi için adayların https://kariyer.tubitak.gov.tr/ adresine giriş yaparak T.C. kimlik numarası ve şifresi ile üye olmaları ve başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. İlanlara ilişkin detaylı bilgi ve başvuru koşulları, TÜBİTAK'ın resmi internet sitesinde (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ve Türkiye İş Kurumu'nun internet sayfalarında yayımlanacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları, kadro ve branşlara göre değişiklik göstermektedir. Her pozisyon için özel gereksinimler ve nitelikler aranmakta. Detaylı başvuru şartlarına ve ek bilgiye TÜBİTAK'ın kariyer portalından ulaşılabilir.