Filenin Sultanları olimpiyat yarı final maçı tarihi ve saati belli oldu. 2024 Paris Yaz Olimpiyatları kapsamında A Milli Kadın Voleybol Takımı nefes kesen bir mücadele ile Çin Milli Takımını geride bırakarak adını yarı finale yazdırdı. Olimpiyat şampiyonluğuna son iki adım kala büyük bir heyecana neden olan Filenin Sultanları C Grubu’nda tek yenilgisini İtalya karşısında almıştı. Şimdi ise A Milliler yarı finalde bir kez daha İtalya ile karşı karşıya gelecek. Nefes kesici Türkiye İtalya yarı final voleybol maçı milyonlar tarafından canlı olarak izlenecek…

Olimpiyat Yarisma Programi B

TÜRKİYE İTALYA YARI FİNAL VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye İtalya yarı final voleybol maçı 8 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek. Saat 21:00’de başlayacak maçın hangi kanalda canlı yayınlanacağı ise henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili gelişmeler olduğunda haberimizde yer alacaktır.

FİLENİN SULTANLARI 2024 OLİMPİYAT KARNESİ

Filenin Sultanları 2024 Paris Yaz Olimpiyatları’nda İtalya, Dominik Cumhuriyeti ve Hollanda’nın da yer aldığı C Grubu’nda yer aldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı olimpiyatlardaki ilk grup maçında Hollanda ile karşı karşıya geldi. 2-0 geride kalan Filenin Sultanları muhteşem bir dönüş yaparak karşılaşmayı 3-2 tamamladı.

İkinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı bu maçı da 3-1’lik skorla galip tamamladı.

C Grubu’ndaki 3. maçında ise İtalya ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları 3-0 mağlup oldu. Ancak aldığı ilk iki galibiyetten elde ettiği puanla çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.

Çeyrek finalde Çin ile mücadele eden Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı 2-2 devam eden maçın son setinde elde ettiği üstünlükle rakibini mağlup ederken adını yarı finale yazdırdı.