Yaşam

TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARI TARİHİ 2024: TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı ne zaman ve nasıl gidilir?

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı için geri sayım başladı. Kitap kurtlarının yüzünü güldüren kitap fuarı bu yıl 41. Kez kapılarını misafirlerine açacak. Katılımcılar online bilet alarak kapıda beklemek zorunda kalmazken, fuara girişler öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsiz olacak. Peki, TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı ne zaman ve nasıl gidilir? İşte yanıtı…

Abone Ol

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı tarihi belli oldu. Yoğun bir katılım olması beklenen kitap fuarına giriş ücreti bu yıl 30 TL olarak belirlenirken katılımcılar giriş biletlerini online olarak alabiliyor. Fuar alanına ulaşım özel araçlar ile yapılabiliyor ancak toplu taşıma ile de ulaşım oldukça kolay şekilde sağlanıyor. İşte 2024 TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı ile ilgili ayrıntılar…

TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARI NE ZAMAN?

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı bu yıl 2-10 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açacak.

Vatandaşlar girişlerde 30 TL ücret ödeyerek fuara katılım sağlarken, e-bilet satın alınarak girişlerde sıra beklemek zorunda kalınmayacak.

2024 TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARI E-BİLET ALMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

TÜYAP İSTANBUL KİTAP FUARI'NA NASIL GİDİLİR?

TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nın tam adresi şu şekildedir:

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi
Cumhuriyet Mah. Eski Hadımköy Yolu Cad. No:9/1 Büyükçekmece / İSTANBUL

KİTAP FUARINA METROBÜS İLE ULAŞIM
Metrobüs İle Söğütlüçeşme - Beylikdüzü hattını kullanarak fuar alanına ulaşabilirsiniz. Fuar merkezi Beylikdüzü son durakta bulunmaktadır.

KİTAP FUARINA ÖZEL ARAÇLA ULAŞIM
TEM otoyolu, Mahmutbey gişelerinden devam ederek, Bahçeşehir-Avcılar çıkışından ayrılınız. Avcılar istikametine devam edip 2 km sonra Büyükçekmece tabelası istikametinde E5 karayolu ile 3 km sonra Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'ne ulaşacaksınız.