Magazin

Volkan Demirel'in eşini yıldönümünde götürdüğü yeri duyan aynı yorumu yaptı: Sen erkeklerin özetisin

Volkan Demirel ile Zeynep Demirel evliliklerinin 14. yıldönümünü kutladı. 3. çocuğuna hamile olan Zeynep Demirel, eşinin kendisini götürdüğü yeri sosyal medyadan paylaşınca pek çok kullanıcı "Sen erkeklerin özetisin Volkan" demeden edemedi.

Abone Ol

Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanacağı haberleri hayranlarını kahrederken, ünlü çiftten sevindiren haber gelmişti. Evliliklerinin 14. yılında bir çocuk daha yapan Demirel ailesi şimdi 3. çocuklarını bekliyor.  Zeynep Sever Demirel, sosyal medya hesabında 1970'ler partisinde eşi Volkan Demirel ile birlikte şarkı söyledikleri eski bir videoyu paylaşarak 14'üncü evlilik yıl dönümlerini kutladı. Volkan Demirel ise eşini Fenerbahçe-Galatasaray derbisine götürdü. 

YILDÖNÜMLERİNİ DERBİDE KUTLADILAR

Volkan Demirel'in eşine yaptığı jest sosyal medyayı salladı. Zeynep Demirel bir paylaşım yaparak "Romantik yıl dönümü yemeği yerine beni derbiye götüren koca gibi koca" dedi. Volkan Demirel'in eşinin paylaşımı sonrası sosyal medyada yorumlar gecikmedi.  Pek çok kullanıcı "Sen erkeklerin özetisin" dedi.