Ekonomi

Yalnızca SGK emeklileri faydalanabiliyor. Özel uygulama hayata geçirildi

Emeklilerin gözü kulağı yıl sonunda yapılacak olan zam oranında. Ülkemizdeki emekli maaşları enflasyon karşısında eridi. Maaşların da iyileştirilmesi beklenirken sadece SGK emeklilerinin yararlanabileceği özel bir uygulama hayata geçirildi. İşte ayrıntılar...

Abone Ol

Milyonlarca emekli yıl sonu yapılacak olan zam oranını bekliyor. Emekli vatandaşlar dör gözle zammı beklerken Garanti Bankası'ndan SGK emeklilerine özel uygulama hayata geçirildi.

Garanti Bankasından yapılan açıklamaya göre SGK emeklilerine özel tasarlanan Troy logolu Emeklilere Bonus kredi kartı ile kullanıcılar, SGK ile anlaşmalı markalarda özel indirimlerden faydalanabiliyor.

SGK emeklilerine özel tasarlanan Troy logolu Emeklilere Bonus kredi kartı ile kullanıcılar, SGK ile anlaşmalı markalarda özel indirimlerden faydalanacaklar. Emekliler, yeni kredi kartları sayesinde THY, TCDD, Türk Telekom, Turkcell Superonline, Sompo Sigorta, Aras Kargo, Sarar, İşbir Yatak gibi Türkiye’nin önde gelen kurum ve markalarında da indirimli alışveriş yapabilecekler. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emeklilere Bonus kredi kartına başvurmak isteyen emekliler başvurularını Garanti BBVA şubeleri, Çağrı Merkezi, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet (başvurular Kasım ayında açılacak), BonusFlaş ve www.bonus.com.tr üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Dileyen emekliler, 21 Ekim 2024 tarihinden itibaren Garanti BBVA şubelerinden anında başvuru ile de Emeklilere Bonus kredi kartına sahip olabilecekler.