Yeni sezonun başlamasıyla beraber bazı dizilerin yeni sezonları başladı. Bazı dizilerde yayın hayatına giriş yaptı. Seyirciler de dizilerin başlamasıyla birlikte karakterleri tek tek inceliyor. İşte seyircilerin yeni sezonda en çok nefret ettiği dizi karakterleri... 

EN ÇOK NEFRET DİZİ KARAKTERLERİ...

Kızılcık Şerbeti - Fatih 

Kızılcık Şerbeti'nde Doğukan Güngör'ün hayat verdiği Fatih karakteri dizinin yayınlandığı ilk günden itibaren sevilmeyen karakterler arasında yerini aldı. Çok sevdiği Doğa'ya yapmadığını bırakmayan Fatih'in inişli çıkışlı halleri, anne kuzusu olması, Mustafa'yı her fırsatta aşağılaması, ondan nefret edilmesine neden oldu. 

Leyla - Nur 

NOW TV ekranlarında yayınlanan Leyla dizisi yeni sezonun ilk bölümünden fırtınalar estirdi. Dizide üvey anne rolünü üstlenen Gonca Vuslateri'nin karakter Nur, belki de gördüğümüz en kötü karakterlerden biri oldu. Eşinin ölümüne sebep olduğu yetmezmiş gibi üvey kızı Leyla'yı kimsesiz gibi bir çöplüğe terk etti. 

Bahar - Timur 

Bahar dizisinin Timur'u da bu listede yerini aldı. Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği karakter, erkeklere olan inancımızı yerle bir etti. Bahar'ı yıllarca aldattı. Onun hayatını yaşamasına, doktor olmasına ve yeniden doğmasına engel oldu. 

Kızılcık Şerbeti - Görkem 

Kızılcık Şerbeti'nin bir diğer nefret edilen karakteri de Görkem. Geçtiğimiz sezon sonuna doğru bu karakterle tanışsak da kısa sürede seyircinin nefretini kazandı. Özge Özacar başarılı bir şekilde bu karaktere de hayat veriyor. 

Deha - İskender

SHOW TV'nin yeni sezonda iddialı yapımları arasında yer alan Deha, kısa sürede seyirciyi etkisi altına aldı. Aras Bulut İynemli'nin efsaneleşen performansıyla gündem olan dizinin en nefret edilen ve kötü karakteri İskender oldu. Henüz birkaç bölüm yayınlansa da öz çocuğunu ölüme göndermesi izleyici için yetti. 

Yalan - Hülya 

Yaz aylarında yayın hayatına başlayıp başarılı performansının ardından yeni sezonda da ekranlarda olacak Yalan dizisinin sevilmeyen karakteri de kuşkusuz Hülya Yıldız. Kardeşinin kocasının ölümüne sebep olup kız kardeşini hiç acımadan cezaevine gönderip çocuğunu da zengin bir aileye satacak kadar kötü kalpli. Yeşim Ceren Bozoğlu, bu karakteri başarılı bir şekilde canlandırıyor. 

Sandık Kokusu - Reha 

Sandık Kokusu'nun en nefret edilen karakteri de Reha Özkan. Necip Memili'nin canlandırdığı karakter, eşi Karsu'ya hayatını zindan edip aldattı, boşanan eşinin hayatını daha da mahvetmek için planlar kurdu. Kendisine yeni bir hayat inşa eden eşinin peşini kötülükleriyle bir türlü bırakmadı.