Magazin

11 Ekim Cuma Müge Anlı’da ne oldu? Seyfi Birbir 30 yıl önce çocuğunu nerede terk ettiğini itiraf etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Seyfi Birbir 30 yıl önce çocuğunu nerede terk ettiğini itiraf etti. 11 Ekim Cuma Müge Anlı’da arayan ve sonunda eski eşi Hacer Çıranoğlu ile yüzleşen Binbir, 4 yaşındaki Serdar’ı nerede terk ettiğini itiraf etti. 11 Ekim Cuma Müge Anlı’da ne oldu? İşte detaylar…

Abone Ol

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, haftanın son gününde Sakarya'da yaşanan kayıp vakasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Hacer Çıranoğlu, oğlu Serdar'ı aramak için yayına katıldı.

11 EKİM CUMA MÜGE ANLI’DA NE OLDU?

14 yaşındayken Seyfi Birbir ile evlenen Çıranoğlu, şiddet görmesi nedeniyle 3 çocuğunu bırakıp baba evine dönmek zorunda kaldığını belirtmişti. Eski kocasının Birbir ise 4 yaşındaki Serdar'ı tanımadığı birine verdiğini söylemesi üzerine arama Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayında arama çalışmaları başlatıldı.

SEYFİ BİRBİR 30 YIL SONRA İTİRAF ETTİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te 11 Ekim Cuma günü, bugün Hacer Çıranoğlu eski kocası Seyfi Birbir ile yüzleşti. Çocuğunu kime verdiğini hatırlamadığını söyleyen Seyfi Birbir, sonunda 1994 veya 1995 yılında İzmit Fuarı'nda Serdar'ı terk ettiğini itiraf etti.

Seyfi Birbir'in itirafı üzerine Müge Anlı da "İzmit Fuarı’na bırakılan erkek çocuğunu hatırlayanlar arayınız" çağrısı yaptı. Yayına pek çok izleyici bağlanırken Serdar’ı bulmak için arama çalışmaları hala sürüyor.