Demokrat Parti'nin Başkan Adayı Kamala Harris ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump arasında geçecek başkanlık yarışında rekabet iyice kızışıyor.

Özellikle ekonomi politikaları ve vaatler dikkatle izlenirken hem Fed’in bağımsızlığı hem de, kriptolara ilişkin söylemler sık sık tartışmalara da neden oluyor. Son olarak Kamala Harris’in vergi ile ilgili söylemlerine yorumlar gelmeye devam ediyor.

ABD'Lİ MİLYARDER ELON MUSK KAMALA HARRIS’İ HEDEF ALDI

Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a verdiği destekle sık sık gündeme gelen ABD'li milyarder Elon Musk, bu kez Demokrat Parti'nin Başkan Adayı Kamala Harris'i hedef aldı. ABD'li milyarder Elon Musk, Demokrat Parti'nin Başkan Adayı Kamala Harris'in politikalarını eleştirerek, "Bu yol ekmek kuyruklarına çıkar" dedi.

Final 1719858248515 172208988801

MUSK’TAN ‘EKMEK KUYRUKLARI VE ÇİRKİN AYAKKABILAR’ YORUMU

Kamala Harris karşıtı paylaşımda bulunan 'zerohedge' isimli popüler finans hesabının "Kamala'nın şimdiye kadarki politikaları; yüzde 28 kurumlar vergisi, yüzde 44.6 sermaye kazancı vergisi ve gerçekleşmemiş kazançlar üzerinden yüzde 25 vergi" notuyla yaptığı paylaşıma yanıt veren Musk, "Bu yol ekmek kuyrukları ve çirkin ayakkabılara götürür" ifadelerini kullandı.