Galatasaray, transferde hareketli bir gün yaşıyor. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu Benfica ile sözleşme imzaladı.  

GALATASARAY 12 MİLYON EURO BONSERVİS ALACAK

Portekiz Premier Ligi ekiplerinden Benfica, Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine bağladı. Benfica, yıldız futbolcunun transferini resmen açıkladı. Portekiz ekibi, bu transfer için sarı-kırmızılılara 12 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray, oyuncunun sonraki transferinden de yüzde 10 pay alacak.

Galatasaray'da yılın transferi... Victor Osimhen İstanbul'da Galatasaray'da yılın transferi... Victor Osimhen İstanbul'da

DUDAK UÇUKLATAN FESİH BEDELİ

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica ile olan sözleşmesinde 60 milyon euroluk serbest kalma maddesinin olduğu öğrenildi. 

222-3

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Benfica, Galatasaray'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu ile 2029'a kadar sözleşme imzaladı.

4 YILDIR SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYİYOR

2021-2022 sezonunun başında Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig'de sarı-kırmızılı forma altında 138 lig maçında 39 gol ve 26 asiste imza attı.

Galatasaray, Ismail Jakobs transferini açıkladı Galatasaray, Ismail Jakobs transferini açıkladı

YILDIZ OYUNCU İSTANBUL'DA

Transfer sezonu çalışmalarına devam eden Galatasaray, dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i İstanbul'a getirdi. 00.30 sıralarında Napoli'den havalanan özel uçak, 03.15 sularında İstanbul'a indi.

YILDIZ OYUNCU ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Galatasaray'ın İtalyan devi Napoli'den kiraladığı yıldız oyuncu İstanbul'a indi. Çok sayıda Galatasaray taraftarı, yıldız oyuncuyu karşıladı. Taraftarlarla ilk buluşmasında büyük heyecan yaşayan Victor Osimhen, taraftarlara üçlü çektirdi.

OSHİMEN'DEN İLK AÇIKLAMA

Atatürk Havalimanı'na açıklamalarda bulunan Oshimen, "Atmosfer harika. Dünyanın en iyi taraftarları burada. Burada olmak güzel. Çok heyecanlıyım. Stadyumda taraftarları göremek için sabırsızlanıyorum. Onlar için elimden geleni yapacağım." diye konuştu. Dries Mertens ile beraber oynayacağı hatırlatılan Nijeryalı oyuncu, "Mertens, müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisiyle gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum. Diğer takım arkadaşlarımla da oynayacağım için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da bir gelişme daha! Ziych-Talisca takası iddiası Galatasaray'da bir gelişme daha! Ziych-Talisca takası iddiası