Dünya

Beyonce ve Jay-Z hakkında sözleri ağızları açık bırakmıştı! Fena çark etti

Sean “Diddy” Combs’un parti müdavimlerinden olan Beyonce ve Jay-Z hakkında Pierce Morgan’ın programına çıkan Jaguar Wright açıklamalarda bulunmuştu. Pierce Morgan, Amerika’da müzik endüstrisinde ve Hollywood’daki gücüyle bilinen Beonce ve Jay-Z’den canlı yayında özür diledi.

Abone Ol

Ünlü İngiliz gazeteci Pierce Morgan’ın yayınladığı röportajda Jaguar Wright Jay-Z için “Diddy’den bile daha korkunç. Jay-Z tam bir canavar ifadelerini kullanırken Beyonce için “Beyonce şeytana ait! Ona şeytan çalışanı denebilir” sözlerini kullandı. Hollywood’da yarattıkları prestij ve çevre nedeniyle olanlar hakkında çok az kişinin konuştuğu ikilinin yaptıklarına dair ses çıkarılmasını sağlayan Pierce Morgan kısa bir süre canlı yayında özür diledi.

ÜNLÜ GAZETECİYİ TEHDİT Mİ ETTİLER ?

Programın yayınlanmasından sonra Beyonce ve Jay-Z’nin avukatları devreye girerek iddiaların asılsız olduğunu açıkladılar. Pierce Morgan ise avukatların açıklamasının ardından canlı yayında çiftten özür dileyerek olayın takipçilerine basın özgürlüğünü sorgulattı. Yeni iddialar ise bu olayın hakkında kimsenin konuşmamasının ve Pierce Morgan’ın da özür dilemesinin sebebinin Jay-Z ve Beyonce tarafından gelen tehditler olduğu yönünde.

HEDEFİ YENİ İMAJLA GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK

Hayatlarına aynı akışta devam eden Beyonce sosyal medyada da bunu göstermeye devam ediyor. Son olarak değiştirdiği imajıyla dikkat çeken Beyonce Marilyn Monroe’ya benzer imajıyla dikkat çekti. Avukatları aracılığıyla Diddy olaylarındaki bağlantısını reddeden ancak hiçbir açıklama yapmayan Beyonce’nin imaj değişikliğinin sebebi gündemi değiştirmek olarak görülüyor.

SOSYAL MEDYADA LİNÇ YAĞMURU

Her paylaşımının altında kötü yorumlar bulunan Beyonce’ye gelen linçler çığ gibi büyürken açıklama yapmaması da takipçilerini daha sinirli hale getiriyor. Fotoğrafının altına “ne yaptığını biliyoruz, bugünlerde aktif olmanın tek sebebinin gündem değiştirmek olduğunu biliyoruz, masum gibi davranıyor, unutmayacağız” gibi yorumlar geliyor.