Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) 2024 mülakat sonuçları, uzun süren bekleyişin ardından MEB tarafından açıklandı. 31 Temmuz'da duyurulması beklenen sonuçlar, belirtilen tarihte açıklanmayınca öğrenciler ve veliler merakla beklemeye devam etmişti. Sonunda, MEB sonuçları erişime açtı. İşte 2024 BİLSEM mülakat sonuçlarını sorgulama ekranına ilişkin detaylı bilgiler…

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Bilim ve Sanat Merkezleri'nde (BİLSEM) eğitim alacak yetenekli öğrenciler için büyük gün geldi. 31 Temmuz'da açıklanması beklenen BİLSEM 2024 mülakat sonuçları nihayet açıklandı. Genel zihinsel, resim ve müzik yetenek alanlarında yapılan değerlendirmelerde başarılı olan öğrenciler, sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirler. Kayıt işlemleri ve itiraz süreciyle ilgili detaylar haberimizde.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI MEB SORGULAMA EKRANI

2024 BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI DUYURULDU!

Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) 2024 mülakat sonuçlarını erişime açtı. 31 Temmuz tarihinde açıklanması beklenen sonuçlar, büyük bir merakla bekleniyordu. Öğrenciler ve veliler, MEB’in resmi web sitesi üzerinden mülakat sonuçlarını sorgulayabilirler. Eğitim hayatlarına BİLSEM’de devam edecek öğrencilerin kayıt ve itiraz süreçleriyle ilgili önemli bilgiler haberimizde yer alıyor.