Dünya

Daha 2024 bitmeden 2025 kehanetleri geldi. Meğer kahin Baba Vanga "Sonun başlangıcı" diyerek tarih vermiş.

Yüzyıllar önceki kehanetleriyle bugün hala anılmaya devam eden Baba Vanga'nın 2025 kehanetleri bu yıl bitmeden paylaşıldı. 11 Eylül , Kovid salgını ve Prenses Diana'nın ölümü gibi birçok kehaneti bilen Vanga, sonun başlangıcı" diyerek tarih vermiş İşte detaylar...

Abone Ol

Yıllar önce yaptığı kehanetlerle gündeme gelen Vangeliya Pandeva Gushterova yani Baba Vanga, 2025 kehanetleriyle çok konuşulacak. Henüz 12 yaşındayken bir toz fırtınasında kör olduktan sonra kendisine geleceği görme yetisi kazandığı iddia edilen Baba Vanga'nın yaşadığı dönemdeki ünü yerel bölgenin ötesine yayıldı ve çarlardan köylülere kadar herkes onun tavsiyesini almak için Kozhuh dağlarındaki evine gitti. Yazma becerisi olmadığı için söylediği her şey çevresindekiler tarafından belgeleniyordu, yani onun vizyonlarının kağıt üzerinde birinci elden anlatımları yoktu. 

SONUN BAŞLANGICI... 

Sky History'nin haberine göre , sayısız Bulgar ve Sovyet bilim insanı Vanga'yı yaşamı boyunca inceledi ve test etti ve sonuçta onun tahminlerinde yüzde 85 oranında başarı sağladığı sonucuna varmıştı. Baba Vanga'nın kehanetleri bir kez daha gündemdeki yerini aldı. Çünkü Baba Vanga, 2025 yılını sonun başlangıcı olarak niteledi.

AVRUPA'DA SAVAŞ

İnsanlığın sonunu getirecek olay, Avrupa'da henüz belirlenemeyen ve kıtanın nüfusunu yok edecek bir çatışma olacaktır.