Bankaların sıfır faizli kredi fırsatı Eylül ayında da devam ediyor. Garanti Bankası da Eylül ayında sıfır faizli kredi sunan diğer bankaları arasında yerini aldı. Sıfır faizli kredi kullanımı için tek şart gerekiyor. İşte detaylar…

Bankaların Eylül ayı fırsatları kapsamında Garanti Bankası 20 bin TL sıfır faizli kredi kullandırım imkanı sunuyor. 30 Eylül tarihine kadar geçerli olan bu fırsatı kullanmak tek bir şart gerekiyor. Emekliler, asgari ücretliler ve memurlar nakit ihtiyacını Garanti Bankası’nın bu fırsatıyla bir nebze de olsa giderebiliyorlar.

KAMPANYA GARANTİ BBVA TARAFINDAN DUYURULDU

Garanti Bankası 20 bin TL sıfır faizli kredi kampanyasını resmi web sitesinden de duyurdu. Duyuruya göre kampanya 1 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olduğu bilgisi de eklendi.

FAİZSİZ 20.000 TL KAMPANYASI

Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu kampanyaya göre fırsattan yararlanmak için sadece tek bir şart bulunuyor. Yeni müşteri olmanız gerekiyor. Yani daha önce Garanti Bankası ile çalışmamış olmanız gerekiyor.

Garanti Bankası’na yeni müşteri olanlar kampanya çerçevesinde nakit ihtiyacı olanlar ve borcunu kapatmak isteyenler 20.000 TL'ye varan kredi alabilecekler.

Fırsattan yararlanabilmek için Garanti BBVA Mobil uygulamasını cep telefonuna indiren kişilerin müşteri olmak istiyorum adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olmaları gerekiyor. 

Kredi var, faiz yok! Acil nakite ihtiyacı olanlar buraya. 45 bin TL sıfır faizli kredi Kredi var, faiz yok! Acil nakite ihtiyacı olanlar buraya. 45 bin TL sıfır faizli kredi

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Cep telefonlarına Garanti BBVA Mobil uygulamasını indiren ve Garanti BBVA’nın belirttiği adımlar üzerinden müşteri olan kişiler müşteri olma sürecinin tamamlanmasının ardından beş gün içerisinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizle krediye başvuru yapıp kullanabilecekler.

Fırsatın ayrıntılarına ilişkin Garanti BBVA’nın açıklamasına göre yüzde 0 faizli kredi fırsatı ile minimum 1000 TL, maksimum 20.000 TL alınabilecek. Vade süresi en fazla altı ay olacak.