Emekliler geçim sıkıntısının derdine düşerken bankaların düzenlemiş olduğu promosyon veya kampanyalar vatandaşa ilaç gibi geliyor. Emeklilere özel olarak düzenlenen kampanyalar arasında Vakıfbank öne çıkıyor. Emekliler maaşını Vakıfbank’a taşıyarak 400 bin TL’lik kredi fırsatından yararlanıyor.

VAKIFBANK EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ KAMPANYASI

Vakıfbank’ın emeklilere özel kredisinden sadece emekliler ve emekli maaşını Vakıfban’a taşıyan müşteriler yararlanabiliyor. Başvurular ise hem bankadan hem de internet üzerinden online yapılabiliyor.

Banka bu kampanyada düşük faiz ve uygun ödeme seçenekleri de sunarak emekli vatandaşa nefes almasına yardımcı olmayı hedefliyor.

VAKIFBANK EMEKLİLERE ÖZEL KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Krediden yararlanmak için tek şart emekli maaşının Vakıfbank’a taşınması. Başvuru işlemleri ise Vakıfbank şubeleri veya internet üzerinden hızlı bir şekilde yapılabiliyor.

Vakıfbank’ın sunduğu bu kredi kampanyası, diğer bankaların kredileriyle kıyaslandığında avantajlı faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Emeklilere özel olarak sunulan bu kredi kampanyası ile 400 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler, Vakıfbank’ı tercih ederek avantajlı fırsatlardan yararlanabilirler. Kampanya, emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Kaynak: ekolhaber.com.tr