MasterChef Türkiye’de 6 Ekim akşamı oynanan eleme oyununun ardından bir isim daha yarışmaya veda etti. Kırmızı Takım’dan Nevzat, Muratcan, Alper, Şirin, Eda, Ayşe ve Semih’in eleme adayı olarak ocak başına geçtiği akşamda ilk etapta yarışmacılara Bodrum mandalinası verildi. İkinci etapta ise eleme potasındaki 4 isim Riso Al Salto yaptı. Gecenin sonunda bir yarışmacı MasterChef Türkiye’ye veda etti. İşte 6 Ekim Pazar akşamı MasterChef’te yaşananlar…

Masterchef E

6 EKİM MASTERCHEF TÜRKİYE ÖZETİ

6 Ekim Pazar akşamı MasterChef Türkiye’de yine heyecan dolu anlar yaşandı. Hafta boyu yapılan yarışmaların tümünü Kırmızı Takım kaybedince 7 isim eleme adayı olarak yarışmada kalmak içim mücadele etti.

Nevzat, Muratcan, Alper, Şirin, Eda, Ayşe ve Semih’in eleme adayı olduğu 6 Ekim akşamında Mehmet, Danilo ve Somer şefler ilk etapta yarışmacılara Bodrum mandalinası vererek en güzel tabağı çıkartmalarını istedi.

Masterchef D-1

Tüm yarışmacılar en güzel tabağı hazırlamak için zamanla yarışırken stüdyoda gergin anlar yaşandı. Zira elem potasında yer alan Eda ve Şirin, balkondaki arkadaşları Nigar ev Ezgi’ye bir liste vererek bunları tek tek saymalarını isteyince işler karıştı. Böyle bir uygulamanın büyük bir haksızlık odluğunu ve haklarının yendiğini söyleyen diğer yarışmacılar itiraz ettiler.

Bu duruma çok sinirlenen Mehmet, Somer ve Danilo şefler ise Nigar ve Ezgi’yi stüdyo dışına gönderirken, Eda ve Şirin’e ise yarışmaya 5 dakika geç başlama cezası verdi.

Masterchef C-2

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ 6 EKİM?

İlk etabın sonunda ise Nevzat, Semih ve Muratcan’ın tabakları beğenilirken, Alper, Şirin, Eda ve Ayşe ikinci etaba kalan isimler oldu.

Masterchef B-2

İkinci etaba kalan yarışmacılardan bu sefer Danilo Şef’in Riso Al Salto tabağını hazırlaması istendi. Verilen sürenin ardından tadım yapan şeflerden en az puanı alarak yarışmaya veda eden isim ise Ayşe oldu.