Spor

Mbappe'nin futbol kariyeri tehlikede! Hakkında soruşturma başlatıldı

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'nin futbol kariyerini sarsacak bir gelişme yaşandı. İddiaya göre, bir gece kulübünde eğlenen yıldız futbolcunun ismi tecavüz skandalına karıştı. Stockholm polisinin de olaya dahil olmasıyla Kylian Mbappe hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Abone Ol

Paris Saint-Germain'den bedelsiz olarak Real Madrid'e transfer olan Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin adı bir tecavüz soruşturmasına karıştı.

HABERİ DUYUNCA BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Yaşadığı sakatlık sebebiyle milli takıma katılamayan Mbappe bu arayı arkadaşlarıyla tatil yaparak geçirmişti. Tatilin ardından Real Madrid kampına geri dönen Mbappe, kendisi için ortaya atılan şok bir iddia ile büyük şaşkınlık yaşadı.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İsveç basınında çıkan haberde; Mbappe ve arkadaşları Stockholm'de bir gece kulübünde eğlendiler. Buradan birkaç kadınla tanışıp otele geçtiler. Aynı gece kadınların hastaneden tıbbi yardım istemesinin ardından Stockholm polisi olaya dahil oldu ve soruşturma başlatıldı.

İDDİALARI YALANLADI

Yaşanan bu ilginç olay sonrası Fransız yıldız Mbappe bir açıklama yaparak 'yalan haber' şeklinde demeç verdi. Stockholm emniyetinin kısa süre içinde resmi açıklama yapması bekleniyor.