Otomobil

Merakla beklenen duyuru geldi. Yeni Cupra Leon Türkiye'de satışa sunuldu: Elektrikli versiyonu Türkiye'ye geldi mi?

CUPRA’nın tamamen yenilenen Leon modeli, dikkat çeken tasarımı, gelişmiş teknolojisi ve yeni donanım özellikleriyle Türkiye'de satışa sunuldu. 1.5 eTSI motor seçeneğiyle piyasaya sürülen model, lansmana özel avantajlı fiyatlarla satışa çıktı.

Abone Ol

CUPRA, yeni Leon modelini Türkiye'de satışa sundu. Yeniden tasarlanan Leon, markanın karakteristik bakır renkli logosu, yenilenen üçgen gündüz farları ve Matrix LED aydınlatma gibi dikkat çekici tasarım detaylarıyla öne çıkıyor. Leon’un dış tasarımı kadar iç mekânı da tamamen yenilendi; 12,9 inçlik multimedya sistemi ve güncellenmiş dijital göstergeler, sürücü ve yolculara premium bir deneyim sunuyor.

İlk olarak hafif hibrit (mHEV) 1.5 eTSI benzinli motor seçeneğiyle sunulan yeni Leon, ilerleyen dönemlerde farklı motor ve aktarma seçenekleriyle de pazara girecek. Lansman dönemi için tavsiye edilen avantajlı fiyatlarla satışa sunulan model, sıfır faizli kredi fırsatlarıyla birlikte tüm CUPRA bayilerinde yerini aldı.

CUPRA CEO’su Wayne Griffits, yeni Leon’un tasarım, performans ve çevre dostu özellikleri bir araya getirdiğini belirtti. Yenilenen Leon, şık dış tasarımı, sportif donanım seviyesi ve yüksek performansıyla dikkat çekerken, geniş jant seçenekleri ve farklı renk kombinasyonlarıyla da kişiselleştirilebilir bir SUV deneyimi sunuyor.