Magazin

Sezen Aksu sahnelere geri mi dönüyor? Minik Serçe, Hande Yener konserinde açıkladı...

İstanbul'da sahne alan Hande Yener'in konserine telefona aramasıyla konuşan Sezen Aksu, hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişmeyi duyurdu. Sahnelere ne zaman döneceği sorulan Aksu, geri döneceği sinyallerini verdi.

Abone Ol

İstanbul Sarıyer'deki açık hava sahnesinde hayranlarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı Hande Yener’in konserinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yener, sahnede Sezen Aksu'yu telefonla arayarak hayranlarına "minik serçe" lakaplı Aksu'nun sesini dinletti.

"ARTIK SAHNELERE DÖN"

Ayazağa'da bulunan BtcTurk Vadi Açıkhava'da gerçekleştirilen "Hande Bizi Sezen'e Götür" konserinde sahne alan Hande Yener, Aksu'nun en sevilen şarkılarını seslendirirken, bir ara Sezen Aksu'yu telefonla aradı. Aksu'nun sesini mikrofon aracılığıyla duyan dinleyiciler büyük bir coşku yaşadı.

CEVABI HEYECAN YARATTI

2016 senesinden bu yana sahnelere çıkmayan Sezen Aksu’ya, Hande Yener "Seni çok seviyoruz, artık sahnelere döner misin?" sorusunu yöneltti. Aksu ise, "Kendimi iyi hissettiğimde döneceğim, anlayışla karşılayın" cevabını verdi. Aksu'nun cevabı seyirci tarafından coşkuyla karşılandı.