Magazin

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'na otelde taciz şoku: Can güvenliğim yok

Senelerdir takıntılı bir kişi tarafından takip edildiğini öne süren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesabından hem yaşadığı korku dolu anları anlattı hem de "Can güvenliğim yok" paylaşımıyla yardım çağrısında bulundu. Son olarak bu kişinin Kıbrıs'ta kaldığı bir otelin odasına gelerek tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu belirten ünlü modacı, polis çağırmak için otel görevlilerine başvurduğunu ancak olayın üstünün kapatıldığını öne sürdü.

Abone Ol

Sahne kostümü tasarımlarıyla ve katıldığı moda programıyla adından söz ettiren modacı Gülşah Saraçoğlu, uzun yıllardır takıntılı bir kişi tarafından takip edildiğini ve "can güvenliğinin olmadığını" duyurdu. Senelerdir takip edildiğini ve tehditlere maruz kaldığını söyleyen Saraçoğlu, gittiği otellerde de bu kişi tarafından takip edildiğini ve yakınındaki kişilerin de saldırıya uğradığını belirtti.

"KORKUDAN KIBRIS'I TERK ETTİM"

Son olarak bir ödül töreni için Kıbrıs'a giden ünlü modacı, kaldığı otelde takıntılı takipçisiyle karşılaştığını açıkladı. Saraçoğlu çektiği videoda, ''Ruh hastası bir sapıkla mücadele ediyorum. Ben ve benim gibi bir sürü insana musallat olan sahte numaralardan mesajlar atan, tehditlerde şantajlarda bulunan para isteyen onu yap bunu yap diyen ve bunlara maalesef boyun eğen kurbanları da var. Ben eğmeyenlerdenim. Kıbrıs'a gidip ödülümü aldım. Gece bitti. Bulunduğum katın bir üst katında karşımda elinde bavuluyla elinde telefonuyla beni tehdit ederek hakaret ederek bunu da çaktırmadan yapıyor. Böyle bir korku yaşadım çocuğum vardı odada. Bu korkuyla hemen Kıbrıs'ı terk ettim" ifadelerini kaydetti.

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Saraçoğlu, polis çağırmak için otel görevlilerine başvurduğunu ancak olayın üstünün kapatıldığını da iddia etti. Ünlü modacı açıklamalarda bulunduğu videolu gönderisinin ardından ise ''Can Güvenliğim Yok'' yazan bir görsel paylaştı.