Yaşam

15 yaşındaki Yağız, beden eğitimi dersinde kalbine yenik düştü

Çanakkale'de bir lisede beden eğitimi dersinde kalp krizi geçiren 15 yaşındaki Yağız Efe Doğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çanakkale Belediyespor basketbol takımı altyapı sporcusu da olan Yağız Efe Doğan için düzenlenen cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı.

Abone Ol

rahim Bodur Lisesi'nde 11. sınıf öğrencisi olan Yağız Efe Doğan, beden eğitimi dersinde aniden fenalaşarak yere yığıldı. 

YAPILAN MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Öğretmenlerinin bilgi vermesi üzerine okula gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Doğan, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi'ne sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Yağız Efe Doğan, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çanakkale Belediyespor basketbol takımı altyapı sporcusu da olan Yağız Efe Doğan için Mecidiye Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, Doğan'ın öğretmen olan anne ve babası taziyeleri kabul etti.

CENAZEYE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Öğrencinin cenazesi, kılınan cenaze namazın ardından Şehir Kabristanlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye Çanakkale Valisi Ömer Toraman, CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, siyasi partileri il ve ilçe başkanları, öğretmenler ve Doğan'ın okul arkadaşları katıldı.