Magazin

Erşan Kuneri 2. sezon oyuncuları kimler? Netflix Erşan Kuneri konusu nedir ve nerede çekildi?

Netflix'in büyük bir merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri için beklenen tarih geldi çattı. İlk sezonuyla büyük bir ilgi gören dizinin ikinci sezon konusu ve oyuncuları gündem olmuş durumda.

Abone Ol

Çekimleri İstanbul ve Kocaeli'de gerçekleştirilen Cem Yılmaz'ın fenomen dizisi Erşan Kuneri ikinci sezonuyla geri döndü. İşte, dizinin ikinci sezonuna ilişkin tüm bilinmesi gerekenler...

ERŞAN KUNERİ İKİNCİ SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İlk sezonuyla izlenme rekorları kıran ve dijital medya platformu Netflix'in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı başaran Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunun gün itibarıyla yayına girdi.

Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Dizi, tıpkı ilk sezonunda olduğu gibi hem 8 bölüm hem de tüm bölümleriyle yayınlandı.

ERŞAN KUNERİ İKİNCİ SEZON OYUNCULARI KİMLER?

Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan isimler; Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Bora Akkaş ve Celal Kadri Kınoğlu oldu.

Dizinin tüm oyuncu kadrosu ise şöyle: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar, Celal Kadri Kınoğlu

Öte yandan ilk sezonda yer alıp ikinci sezonda yer almayan tek isim ise Uraz Kaygılaroğlu oldu.

ERŞAN KUNERİ İKİNCİ SEZON KONUSU NEDİR?

Erşan Kuneri, dizinin ikinci sezonunda, 84 yaşına gelmiş, hayatı ve filmleri hakkında yapılacak bir röportaj için geçmişini anlatmaya karar vermiştir. Erşan Kuneri’nin anılarıyla birlikte hem 80’li yılların ortalarına dönerek ortağı, eski oyuncu arkadaşları ve ekibe dahil ettiği yeni yeteneklerle hayata geçirdiği filmlerini, hem de inzivaya çekildiği evinde başlayan günümüz hayatını kendisinden dinleriz. Erşan Kuneri’nin sekiz bölümlük ikinci sezonunda yine birbirinden farklı filmler ve rengarenk karakterlerle eğlenceli bir Türk sineması tarihi izleyicilere sunulur.

ERŞAN KUNERİ İKİNCİ SEZON İLK TANITIMI

Filmciliğe adanmış bir hayat.
Erşan Kuneri 2. sezon 10 Ekim’de sadece Netflix’te. pic.twitter.com/aGbZJGfKSF

— Netflix Türkiye (@netflixturkiye) September 11, 2024