Magazin

Kanye West’in dekolte baskısı bir ilişkisini daha bitirdi: Bianca Censori ile boşanıyor

Amerikalı ünlü rap yıldızı Kanye West (Ye), Kim Kardashian’a benzerliğiyle gündem olan Bianca Censori ile boşanmaya karar verdi. İddialara göre ünlü rapçinin dekolteli kıyafetler giymesi için eşine uyguladığı baskı ilişkilerinin sonunu getirdi.

Abone Ol

Ünlü rapçi 2022’de âşık olarak ayrıldığını dile getirdiği birlikte 4 çocukları olan Kim Kardashian ile ayrılmasından kısa bir süre sonra Bianca Censori ile evlenmişti. Kim Kardahian’a benzerliğiyle evlendiği ilk anda gündeme oturan Censori, Kanye West’in seçtiği dekolteli kıyafetlerle her zaman gündemdeydi. West’in partnerlerine baskı uyguladığı ve psikolojisinin bozuk olduğu söylentileri etrafta dolanırken Bianca Censori bu iddiaları yalanlamıştı. 29 yaşında olan Censori ile 47 yaşındaki West 2 yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı aldı.

AYRILIK PLANLI

TMZ, Aralık 2022'de evlenen çiftin, yakın çevrelerine birkaç hafta önce ayrıldıklarını söylediklerini bildirdi. TMZ'in haberine göre 47 yaşındaki West ve 29 yaşındaki eşi bir süredir bu ayrılığın planını yapıyordu. Boşanma davası, sadece sonlandıran eylem oldu. Çifte yakın kaynaklar çiftin birkaç hafta önce ayrıldıklarını dile getiriyor. Ayrılığın nedeni ise henüz bilinmiyor.

KIYAFETLERİ GİYMEYE ZORLUYOR MUYDU?

Censori, neredeyse tamamen çıplak kaldığı cesur ve tartışmalı kıyafetlerle sık sık gündeme geldi. Hatta geçen yaz İtalya gezisi sırasında aşırı derecede açık kıyafetlerle gezdiği için para cezası ve hapis cezası riskiyle karşı karşıya kaldı. İlişkileri boyunca Kanye West’in Bianca Censori üzerinde baskı kurduğu ve onu giymek istemediği kıyafetleri giymeye zorladığı iddiaları sıkça gündeme geldi. Censori'nin ailesinin bu kontrolcü tutumdan endişe duyarak kızlarını ayrılmaya ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

West'in ayrılık kararı sonrası bir süre Japonya'da yalnız yaşamaya karar verdiği belirtilirken, Bianca Censori’nin de ailesinin yanına, Avustralya’ya döndüğü öğrenildi.

Kanye West'in Kim Kardashian ile olan boşanmasında da West'in psikolojik sorunları ve Kardashian'a uyguladığı baskılar gündem olmuştu.